Radno vrijeme: (nakon 01.07.2023.) - Pon-Pet : 07:30 do 15:30 , - Sub : neradna

Povijest

Povijest

Tvrtka Omniteh d.o.o. utemeljena je 1990. godine i od početka se bavi veleprodajom repromaterijala i pribora za tekstilnu konfekciju i galanteriju. Nakon početnog rada u prostoru od nekoliko desetaka kvadrata firma se seli u veći prostor od stotinjak kvadrata koji nakon nekoliko godina ponovno mijenja za još veći prostor od nekoliko stotina kvadrata, da bi se 2007. godine preselila u novouređeni prostor u krugu bivše tvornice "Jedinstvo" na adresu Samoborska cesta 145, Zagreb, gdje se i danas nalazimo.

Sadašnji prostor veličine 2600 m2 sastoji se od skladišta, ureda i maloprodajnog prostora s pripadajućim velikim parkirnim i manipulativnim vanjskim prostorom.

Ujedno s povećanjem prodaje i povećanjem prostora u kojem firma obavlja djelatnost, od početna dva, firma je narasla na 11 zaposlenika u osnovnoj djelatnosti dok za ostale potrebe (knjigovodstvo, transport, logistika) koristi vanjske servise.

Djelatnost

Prodajni prostor

Naša osnovna djelatnost je veleprodaja repromaterijala i pribora za tekstilnu konfekciju i galanteriju.

Zbog poremećaja na domaćem tržištu uzrokovanih pretvorbom i ratnim djelovanjima, došlo je do propasti velikog dijela domaćih proizvođača i opskrbljivača potrebnim repromaterijalom za domaće konfekcionare.

U zadovoljavanju potreba domaće tekstilne industrije kroz uvoz potrebnog repromaterijala kao i u suradnji s domaćim proizvođačima došlo je do širenja i stalnog rasta naše ponude. Uz uvoz iz Italije gdje smo u početku nabavljali potreban repromaterijal, uvoz s područja Dalekog istoka je zbog prvenstveno povoljnijih cijena postao dominantan u našoj ponudi. Danas se u našoj ponudi repromaterijala uz robu iz Italije i Kine nalazi i roba porijeklom iz Turske, EU i naravno pozamanterija domaće proizvodnje.

Uz domaće kupce opskrbljujemo i kupce iz država u okruženju, prvenstveno s područja bivše Jugoslavije.

Kroz širenje i rast ponude danas smo postali najveći i najkompletniji opskrbljivač repromaterijalom domaće tekstilne industrije. Posebnost naše ponude je u tome da se u našem skladišnom prostoru nalazi dovoljna količina repromaterijala koja našim kupcima osigurava potrebne količine robe i za nenajavljene i neplanirane narudžbe. Zbog dugogodišnje korektne suradnje s našim dobavljačima u mogućnosti smo u vrlo kratkom vremenskom razdoblju dobaviti repromaterijal prema posebnim zahtjevima naših kupaca kao i brzo reagirati kod dobavljanja nedostatnih količina robe na našem skladištu.

Kao direktni dobavljač većinu asortimana možemo ponuditi po najpovoljnijim cijenama na tržištu uz uvjete plaćanja koji pogoduju našim kupcima.

Asortiman

Prodajni prostor
U našem prodajnom prostoru možete pronaći sav repromaterijal potreban za proizvodnju različitih vrsta tekstilnih proizvoda i galanterije. Uz bogatu ponudu standardnog repromaterijala i krojačkog pribora kao konac, zatvarači, gumbi, lastika, flizelin, nudimo i širok izbor drukera, čičak traka, uzica i traka raznih boja uz prateću plastičnu i metalnu galanteriju, reflektirajuće trake za radnu odjeću, pamučne i poliesterske podstave. Uz to na našem skladištu imamo keper za radna odijela, tehničke tkanine za razne torbe, ruksake, navlake i slično; mikrofibre sa i bez premaza za jakne, prsluke, trenirke; satenske tkanine, tkanine za izradu zastava, Pile, TNT kao i Oxford tkanine s PVC I PU premazima.

Vizija

Daljnji razvoj firme
Kroz povećanje prostora za dodatnih 1000 m2 došlo je i do povećanja asortimana proizvoda prvenstveno u djelu tehničkih tkanina.
Kako je naš asortiman proizvoda prepoznatljiv i prilagođen potrebama proizvođača tekstilne konfekcije i galanterije, ulaskom Hrvatske u EU očekujemo da kupci u našem okruženju prepoznaju naše prednosti, a uz lakši i brži pristup na novootvorena tržišta očekuje se povećanje njihovog broja, a s time i rast prodaje.

Poslovna priznanja

Certifikati

Možemo se pohvaliti da smo poslovni subjekt koji spada u zlatni razred boniteta izvrsnosti u Hrvatskoj.

Ispunjavamo kriterije boniteta izvrsnosti za 2016., 2017., i 2018. godinu i jedan smo od najpouzdanijih hrvatskih poslovnih subjekata koji imaju pravo koristiti status Zlatna izvrsnost kao simbol ocjene bonitetne izvrsnosti.

  • mastercard
  • maestro
  • visa
  • visa electron

Kontakt podaci: Samoborska cesta 145, 10 000 Zagreb, CROATIA; Tel: 01/3730-833; 01/3794-430; Mob: 098 461 022; 091 892 56 42

Copyright © 2014. Omniteh, Sva prava pridržana

Tehnologija & CMS EBIT IT